Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.                                               G. S.                       

                      

 

 horusz_mindket_szeme.jpg

 

 

 

2012, a Béke éve.

 

 Válasz út előtt.

 

Belső Béke megteremtése projekt.I.

 

 Egy Új Korszak küszöbére értünk. A Föld eléret azt a rezgésszámot, amit elhagyva átlép a sokat emlegetett 5. dimenzióba. Ezt az átlépést sokan az év második felére vagy még későbbi időpontra várják, bár igazából erre, semmi jel nem utal. Jelenleg egyre gyorsabban szembesülünk döntéseink következményeivel. És egyre több ember fog felébredni és ráébredni, hogy senki se száműzött bennünket erre a bolygóra, és a Paradicsomból se lettünk kitessékelve, mi nem voltunk tudatában annak, hogyan is működünk valójában. A Teremtés folyamatában elértünk egy olyan állapothoz, ahol válaszút előtt állunk. Ki erre, ki arra.

 

Van, aki ma se akarja belátni, vagy nem képes belátni, hogy a harcok helyett a megoldás, a kivezető út a Béke, az elfogadása annak, ami van, és ahogy van. És ha az egyén nem érzi jól magát a helyzetében, van lehetősége változtatni, ennek egyedül az, az „ára”, hogy felelősséget vállal önmaga helyzetéért, nem hárít, nem mutogat, nem vár másra, belátva tévedett, bármikor kérhet segítséget a Teremtőtől, az Égi Segítőktől, hogy mégis inkább a rövidebb utat akarja választani, de ennek a döntésnek az egyén saját szabad akaratából szükséges megszületnie. Ez az, az időminőség, amikor Új Föld és Új Ég adatik, mivel a Föld meghozta azt a döntését, hogy továbbra is teljesíti azt, amit felvállalt, hogy teret, életteret ad azoknak a lelkeknek, akik ide születve akarnak tanulni, fejlődni. A Föld, a béke és nyugalom helye lesz. Ehhez teljes átalakulásra van szükség, teljesen új életfeltételek közé fognak tudni leszületni azok a lelkek, akik a béke mellett döntenek/döntöttek. Megbocsátani azt lehet, amit az illető felismer, aki, bárki nem bocsát meg, nem teszi túl magát több, régóta hurcolt sérelmén, nos az, az ő számláján marad. A neheztelés, azért ami volt, vagy van, egy nagyon régi, besűrűsödött nehéz,- alacsony rezgésszintű – energia, ezek az energia minőségek visszahúzó erőként jelen vannak ma is. Mire ezek az energia minőségek teljesen átalakulnak, az még hosszabb időt vesz igénybe. Senki se ijedjen meg attól, hogy Te Jó Ég, én még nem bocsátottam meg, se magamnak, se Apámnak, mert elég szándéknyilatkozatot tennie, hogy a Béke mellett döntött, letette a voksát a Béke mellett. /Ez a szándéknyilatkozat megtalálható a Béke éve, projekt anyagában. A Béke éve 2011. december 21.-én nyilvános előadás keretén belül lett elindítva, azzal a céllal, hogy a Béke kötés fontosságára felhívja az emberek figyelmét./. Aki a békét választotta, és a szándékát kinyilvánította, közben elkezdi feldolgozni, hogy mi miért is történt vele, vagy a családjával, és lépésről-lépésre békét köt önmagával, szomszédjával, nos az számíthat arra, hogy fel fog tudni nőni az 5. dimenziós működéshez. A  Békekötés kiterjed a Földön élő valamennyire létezőre, mivel az 5. dimenziós működés valamennyi itt élő Lénynek békét hoz, valamennyi földi létforma számára elhozza a békés együtt, egymás mellett élést.

 

A múlt hibáiból lehet tanulni.  Igazi békés megoldás akkor tud megszületni, ha mindkét fél belátta, hogy sokszor okozott fájdalmat, akár tudtán kívül is a másiknak, és azt, tudja mondani, hogy lehet, hogy haragudtam, sőt rosszat is kívántam neked, volt sok ezer tévedésed neked is, nekem is, - aki a kákán is csomót keres, talál is- nekem elegem volt ebből a kinek van igazából, ki a jobból, húzzunk egy vonalat, lehet, hogy eddig így volt, de számomra, ezek a régi ügyek már nem fontosak, sem nem mérvadóak, béke jobbot nyújtani sose késő, ezért én most békességet, békés együttműködést ajánlok mindazoknak, akik ezt a békejobbot elfogadják.

 

(Részemről ezt a vonalat meghúztam, mostantól nem érdekel, ki, mit tett, nem tett, mondott, vagy gondolt, részemről békejobbot nyújtok. 2012. Gaál Sarolta)

 

Ezért kérte, a Kristálykoponyák Tanácsa is, az embereket arra, hogy húzzanak egy vonalat, mindegy, mi volt eddig, ki-kinek a rokona, ismerőse, pártállástól, vallási és más szellemi csoportosulás elveit követte, de ideje befejezni a meddő vitákat, hogy ki-kinek, mikor, mit mondott vagy tett, vagy nem azt tette, amit tőle elvártak, mert az egész emberiség további sorsa dől el. Rövidebb az idő, mint ahogy azt most sokan gondolják, ezért fordulunk ezen a csatornán keresztül is, az emberek azon részéhez, akik számára a józanész, és a béke érték ma is. Ezen a vonalon nem lehet pártok, vallások és egyéni érdekek mentén átlépni, vagy tudunk és akarunk békében együttműködni, vagy nem, legalább a szándék megléte a belépő, az 5. dimenzióba. Az idő lejár, hogy mikor, azt észre fogjuk venni. Sose késő, amíg az illető itt tartózkodik a fizikai testében, élete utolsó percében is hozhat döntést, ezért nincs mitől félni, hogy mi lesz, ha addig mire az átlépés bekövetkezik, nem tudok mindent helyre hozni. A pánik helyett, nyugalomra és belátásra van szüksége mindenkinek. Mindenkinek szeretetre és elfogadásra van szüksége, ezt az illető tudatos szinten meg tudja-e fogalmazni, vagy se, minden egyes ember erre vágyik. Ezért kérik mindenkitől, hogy gondolja át, mielőtt bármiről véleményt nyilvánít, mit szeretne, a békét vagy a harcot választja. Szítja a haragot vagy a békét, pártatlanságot választja. A Feltételnélküli Szeretet energia itt van most is, bárki kérheti és rácsatlakozhat, elég elmondania a következő szöveget:

 

A Békét választottam. A Feltételnélküli Szeretet energiát kérem és rácsatlakozom, hagyom magamon keresztül, szabadon átáramolni és hagyom, hogy bárki, aki szabad akaratából rá akar csatlakozni, megtehesse. Tiszta szándékkal kérem és rácsatlakozom a Béke, a Tiszta szándék, Pártatlanság, Erő, a Feltételnélküli Szeretet és Elfogadás energiákra, azokat hagyom magamon keresztül, szabadon átáramolni.

 

Az Égi Vándor honlapon eddig is megtalálhatóak voltak a lehorgonyzott energiák, de ezek most más célt szolgálnak, a mielőbbi megbékélés lehetőségét segítik elő.

Az Égi Segítők, a Kristálykoponyák Tanácsának üzenetét leírta:                                Gaál Sarolta.                                              Bah-virágterapeuta

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan,  manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, kapzsiság, dac, sértődés, depresszió, hisztéria,  félelem, félreértés, átkok, szitkok, babona, manipuláció, általánosítás, elfogultság, önteltség, elvakultság, kíméletlenség, erőszak, előítélet, rögeszme, paranoia, tévedés, szélsőség, csalódás, összemosás, feltételezések, türelmetlenség, bármivel való visszaélés, azaz, elcsúszás, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

2015-09-26.                                                                 Gaál Sarolta.                                                                            

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

 

 

                                               

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 67
Heti: 202
Havi: 104
Össz.: 426 489

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. A Béke éve. Válasz út előtt.2012.03.04. Szándéknyilatkozat.
Égi Vándor - © 2008 - 2024 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »