Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

                                                       

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, jó vagy rossz szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.            G. S.                                                                             

 

A pártatlanságról és annak fontosságáról mostanában kevés szó esik. Hatalmi játszmák egész sorát játsszuk és tartjuk természetesnek a pártok, rokoni szálak, különböző gazdasági érdekcsoportok, eszmerendszerek melletti szerveződést. Ki-kivel tart, ki mellett, mi mellett tart ki,(nőpárti, férfi párti, hím soviniszta, haspárti, sör vagy borpárti, stb.,) természetesen mindenkinek szíve-joga, de amennyiben a felemelkedés mellett döntött, és másképp akar működni, mint azelőtt, erre, a régi beidegződések mentén nem lesz lehetősége. A tudattalan hála és hatalom hitrendszere a múlt és most még a jelen hitrendszere, 3. dimenziós működési forma és annak velejárója, az elfogadlak, támogatlak, szeretlek, ha azt teszed, amit mondok, ha azokat a nézeteket vallod, (vagy legalábbis úgy teszel, mintha egyetértenél) amiket én. Akkor, de csakis, akkor megkapod, mire vágysz, amit tőlem vársz, akarsz, különben elbocsátalak, elválok, stb. Félelemben tartani az embereket elég régi játszmája a hatalomban lévőknek, ez lehet vélt, vagy valós hatalom, egészen családi szintekig lebontva. Ebben a szereposztásban esély sincs az egyenjogú, egyenrangú működésre, másféle nézetek elfogadására, és azok tiszteletben tartására.

„Kérem a Felettes Énem, a Föld, az ÉgiFöldiSegítők segítségét, hogy segítsenek a különböző megértési és rezgészsintektől, felekezettől, etnikai hovatartozástól, vallástól, pártállásoktól, hitrendszerektől, egyéni látásmódoktól függetlenül, önmagammal, a Föllddel, az emberekkel, állatokkal, növényekkel, a fizikai, asztrál, mentál síkon a fizikai testemben, az elfogadás és a tiszta szándék energiára csatlakozva élni az életem, itt és most..” Ima a békéért.

A Föld és lakói, teljes átalakulásnak néz elébe. A Föld, mint saját szabad akarattal rendelkező, tudatos Létező, a saját rezgésszámát fokozatosan emelve, elérte a küszöböt, a negyedik dimenzió rezgéstartományát, ami meghaladja, az eddig megszokott 7,8-as Hertzes működését. Ami ebből előre látható és várható, az, az, hogy minden embernek döntenie szükséges, hogy mi mellett teszi le a voksát. Maradni akar azon a szinten, ahol éppen van, vagy magasabb rezgés és megértési működve akarja élni az életét, mint azelőtt. Ebben, mint mindig mindenben, az egyén dönt, egyedüli felelősként a saját élete alakulásáért. Igaz, ami igaz, most egy kicsivel többről van, lesz szó, mint a napi mit vegyek fel kérdése, az életfeltételek gyorsabban kezdenek változni, és ezek között a felgyorsult események közepette vizsgázunk, ha úgy tetszik ez a vizsgaidőszak. Nos senkit se fognak kizárni a felemelkedési folyamatból, azoknak is módjuk van, lesz, igent mondani, akik hallani se akartak arról, hogy van Teremtő, és az is lehet, hogy erőszakos bűncselekményt is elkövetett valaki, de mivel megbánta, amit tett és kész változni, ez a változtatásra való hajlandóság a belépő. Elég döntést hozni, és nyitott szívvel felvállalni a felelősséget, ezzel a döntéssel a saját kezébe véve az élete irányítását, visszavéve a hatalmat saját élete felett.

A szándéknyilatkozat lehet a következő:

 Vállalom a felelősséget tetteimért, feladom az eddigi hozzáállásomat, és békében akarok élni, magammal és másokkal. Kérem az ÉgiFöldi Segítők, a Föld, a Felettes Énem (Jézus, Buddha, Mária Anya, Mohamed, St. Germain, stb.) segítségét.

A pártatlanság elve nélkül nem lehetne, nem létezne a Feltételnélküli Szeretet,  és a Teremtő hozzáállása, minden Létezőhöz, mindahhoz, ami van.

E nélkül az elv nélkül nem lehetne se béke, se szeretet, örök háborúság lenne. Ezért ajánljuk mindazoknak, akik a felemelkedés mellett döntöttek a következő szándéknyilatkozat megfontolását, ill. megtételét:

 

Mindenki, bárki, bármit is követett el ellenem vagy családom bármely tagja ellen, gondolatban, szóban vagy tettben, annak itt és most megbocsátok.

Ezennel feloldom, és semmisnek nyilvánítom minden olyan kijelentésemet, fogadalmamat, hogy kinek a pártjára fogok állni vitás esetekben, vagy ki mellett teszem le, tettem le a voksomat. Pártoskodás helyett, egyenlő esélyeket adok mindenkinek, és ha valaki a maga igazának a tudatában, továbbra is harcolni akar a saját igazáért, az, az ő dolga, vagy a pártatlanságot választva éli tovább az életét, ez is az egyén szabad választása és döntése.

A jelenlegi helyzet azt is segíti, hogy minden egyes ember át tudja gondolni, a saját, a hétköznapokban vele, és a vele közelállókkal történteket, azokra, hogyan reagál, hogyan viszonyul a különböző információkhoz és mi mellett dönt. A pártatlanság nem könnyű a jelen helyzetben, de tanulható, elsajátítható, és ahogy egyre több ember fog ráébredni, hogy itt van valami, amit ő eddig figyelmen kívül hagyott, könnyebb lesz az élete, nemcsak neki, a környezetének is.

A Kristálykoponyák tanácsa, hogy vegyünk egy nagy levegőt, húzzunk egy vonalat, hogy ez volt eddig, és a saját életútra rátalálva, döntéseinket, átgondolva, hozzuk meg, mert az életért a felelősséget nem háríthatjuk át másra. Mindegy ki, mit mondott, kire hallgatott, vagy, kire nem hallgatott az illető, a döntéseiért, mindenki maga felel. Nem lehet vég nélkül a másikra mutogatni, ez az időszak lejárt. Volt, ami volt, az a múlt, elkezdődött a visszaszámlálás, és aki most is a harcot és a pártoskodást választja, hosszú, nagyon hosszú időre dönt élete, életei felett.

Bp., 2012-02-14.      Frissítve: 2015-12-28.                                      Gaál Sarolta.

                                                                           Igazi, valós megoldás ezen a téren is a hitrendszer váltás, a hatalom és hála hitrendszeréről való átállás a feltétel nélküli szeretet és elfogadás hitrendszerére, a két hitrendszer alapjaiban különbözik egymástól.        2017.03.14. Gaál Sarolta.                                                           

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, jó vagy rossz szándékú befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, bármilyen tévedés, visszaélés, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-12-28.                                                                                                     G. S.

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 29
Heti: 149
Havi: 51
Össz.: 426 436

Látogatottság növelés
Oldal: A váltás éve.Pártatlanság. K.Tanácsának üzenete.2012.02.14. 2015.02.13.
Égi Vándor - © 2008 - 2024 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »